http://led4fen.com/image/cache/catalog/blog/wedding/undertable/undertable-front-1170x600.jpg

Осветление под маса

  • 30 Dec 2018
  • |   0 Коментари

Сватба – любов, романтика, мечти, а защо не и приказка. Най-важният ден трябва да бъде специален и неповторим. С подходящо осветление и декорация, всяка сватба може да се превърне в едно вълшебно изживяване, което да остави незабравими спомени и емоции за цял живот.

В тази статия ще представим един не много популярен метод за светеща декорация, а именно осветление под масите на гостите.

Изпълнението на това осветление е рядко поради няколко причини, някои от тях са:

- изисква наличието на достатъчно осветителни тела (прожектори). Цената на един професионален прожектор е доста висока и закупуването им би било сериозна инвестиция, която малко организатори ще си позволят.

- изисква наличието на захранващи кабели между масите, създават се предпоставки за инциденти, ако някой се спъне в кабел. Има вариант осветителните тела да са с акумулаторни батерии, което  допълнително повишава тяхната цена.

Описаните по горе причини имат и изключения. Този тип осветление може лесно да бъде осъществено, ако масите имат допир до стена. Възможно e кабелите да бъдат поставени, така че да не минават през пътеки или да бъдат монтирани по начин непозволяващ някой да се спъне.

Ако бъде направено, това осветление ще превърне всяка сватба в приказна…..


Етикети

0Коментари

За да напишете коментар е необходимоЛогин