http://led4fen.com/image/cache/catalog/blog/microLED/second/uLED-second-banner-1170x600.jpg

Светеща декорация с микроLED - част 2

  • 11 Feb 2019
  • |   0 Коментари

Здравейте, продължаваме темата за тези малки симпатични светодиодни лампички, които могат да бъдат използвани на много места. В тази статия ще представим приложението им извън стандартните украси за коледа и нова година. Ще покажем примерни декорации за украса на рожден ден, сватба или просто да красят някоя празнична вечер.

На следващите няколко снимки може да видите лампичките в буркани висящи на закачалка. Използвани са лампички захранвани с малки батерии тип CR2032, които са скрити в цветята. Може да ги намерите в нашия магазин.


На следващите снимки са показани примерни декорации, които могат да бъдат използвани за светеща украса на маси за рожденни дни, приеми и ресторанти. Може да се използват лампички захранвани с батерии CR2032 или по-мощния вариант с батерии АА. Контейнера с батериите може да бъде скрит, под камъчета, коркови тапи, мъх, цветя или каквото друго се сетите.При тези буркани са използвани лампички с батерии CR2032, като контейнера за батериите е залепен под капачката.


На следващитя няколко снимки може да се види декорация подходяща за сватбени тържества или приеми.


Микро лампичките увити около декоративен венец във формата на сърце, може да бъде използван за всякакви събития, особено тези свързани с любовта.


Етикети

0Коментари

За да напишете коментар е необходимоЛогин