https://led4fen.com/image/cache/catalog/blog/elhi/nostand-elhi-front-1170x600.jpg

Нестадартни коледни елхи с лампички

  • 03 Jan 2021
  • |   0 Коментари

Здравейте, добре дошли.

Искаме Ви представим различни идеи за нестандратно реализирани коледни елхи. Акцент в тази статия ще бъде начина, по който са направени и използваните лампички. Украсата и  декораията оставяме изцяло на вас.

Много ще се радваме, ако харесате някоя идея и я реализирате. Също бихме се радвали, ако споделите ваши идеи и снимки, които да намерят място в тази статия.

На долната снимка елхата е изработена от въже и дъски закрепени на сена.  Използваните лампички са многоцветни микро LED.


На следващата снимка може да видите елхи изработени само от класически коледни лампички с кабел (гирлянд, стринг). На стената са монтирани винтове или пирони, образуващи формата на елха. Кабела с лампичките е опънат и закрепен към винтовете, очертавайки елхата.


Елхи направени от дървени клонки или пръчки, свързани с въже. Клонките са с различна дължина, заедно с въжето образуват висящ триъгълник. Използваните лампички са топло бели микро LED.


Една интересна и доста стилна идея за коледни елхи. Триъгълник от тънки летвички, между които са монтирани коледни лампички.  Декорацията допълваща елхата е закрепена за кабела на лампичките. 


Една проста но уникална коледна декорация. Елха направена със зелен гирлянд и лампички, закрепени към винтове или пирони на стена. 


Дали сте се сетили, че елхата може да стои на ъгъл.. да, има елха монтирана на ъгъла. Изработена от дървени плоскости, зад които е монтиран кабела на лампичките.


Изключително красива и нестандартна идея, елха направена от стълба и плоскости.  Лампичките са класически светещ гирлянд, увит около краката на стълбата.


Елхи направени с вкус и стил, изработени от дървени трупчета.


Коментара за следващите снимки оставяме на Вас. Надяваме се, вече имате идея за коледна елха. 


По-надолу може да разгледате наши предложения, изработени с предлагани от нас лампички.


Етикети

0Коментари

За да напишете коментар е необходимоЛогин