Условия за доставка

Бърза поръчка

Метода "бърза поръчка" спестява въвеждане на подробна информация относно Вас.

На посочения телефонен номер ще уточним подробности. За да изпълним поръчката ще са ни необходими Вашите две имена, телефон и адрес за доставка.

Доставката може да бъде извършена с куриер до всяка точка на страната, до която има куриерски услуги и е в рамките на 3 работни дни.

Ако в наличност пише " с поръчка", доставката може да отнеме от 2 до 10 дни.


Преглед и тест

Всички продукти са предварително тествани от нас (ако това не нарушава опаковка), изпращаме ги с възможност за преглед и тест, ако това не нарушава опаковката и търговския вид. 


Метод на плащане

Продуктите могат да бъдат платени по банков път или при получаване с наложен платеж.


Цена за доставка

Цената за доставка се определя съгласно тарифите на съответния куриер и параметрите на продукта (размери и тегло)

Пример:

   - малки пратки с размери под 60см.  и тегло до 1 кг. струва около 5,5лв. с Еконт


Касов бон

Предпочитан куриер е ЕКОНТ. За направеното от клиента плащане, куриерската фирма издава "Разписка за пощенски превод " на стойността на дължимата сума. Тази разписка е законово признат документ освобождаващ търговеца от задължението да издава фискални касови бележки.

Ако доставката е извършена чрез куриерска фирма Еконт (лицензиран оператор по Закона за пощенските услуги) и сте заплатили чрез наложен платеж, трябва да получите разписка за изплатен ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД от куриера в момента на заплащане на дължимата сума.

В случай, че не сте получили този документ, можете да се обърнете директно към куриера извършил доставката към вас или към офисите на куриерска фирма Еконт.

Правно основание за неиздаване на касов бон при доставка, извършена чрез лицензиран оператор по Закона за пощенските услуги:

НАРЕДБА № Н-18 ОТ 13 ДЕКЕМВРИ 2006 Г. ЗА РЕГИСТРИРАНЕ И ОТЧИТАНЕ НА ПРОДАЖБИ В ТЪРГОВСКИТЕ ОБЕКТИ ЧРЕЗ ФИСКАЛНИ УСТРОЙСТВА

Чл. 3. (1) (Доп. - ДВ, бр. 49 от 2010 г., в сила от 29.06.2010 г., изм. - ДВ, бр. 48 от 2011 г., в сила от 24.06.2011 г., доп. - ДВ, бр. 102 от 2012 г., в сила от 21.12.2012 г., изм. - ДВ, бр. 40 от 2013 г., в сила от 30.04.2013 г.) Всяко лице е длъжно да регистрира и отчита извършваните от него продажби на стоки или услуги във или от търговски обект чрез издаване на фискална касова бележка от ФУ или касова бележка от ИАСУТД, освен когато плащането се извършва чрез внасяне на пари в наличност по платежна сметка, кредитен превод, директен дебит или наличен паричен превод, извършен чрез доставчик на платежна услуга по смисъла на Закона за платежните услуги и платежните системи, или чрез пощенски паричен превод, извършен чрез лицензиран пощенски оператор за извършване на пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги.