https://led4fen.com/image/cache/catalog/blog/microLED/third/uled3-front-1170x600.jpg

Светеща декорация с микроLED - част 3

  • 12 Feb 2019
  • |   0 Коментари

Здравейте, в тази част ще представим два продукта от нашия онлайн магазин, с които могат да се направят светещи декорации приложими за сватбени тържества, приеми, коктейли, презентации, ресторанти, естествено и за тържества в домашни условия.

Двата продукта са микро LED ( светодиодни ) лампички на батерии с дистанционно управление и светят с топло бял и студено бял цвят. Броя на лампичките е 100 и са на разстояние 5 см. една от друга, дължината на жичката е 5 метра. С помоща на дистанционното може да се избират различни светлинни ефекти ( примигвания с разллична честота, плавно светване и изгасване, постоянно светене и изгасено).

микро LED гирлянд 100 БЕЛИ лампи 5м. на батерии с дистанционно

микро LED гирлянд 100 ТОПЛО БЕЛИ лампи 5м. на батерии и дистанционно

Дистанционното управление дава огромна свобода при употреба. Например, на сватба с голям брой декорации от тези лампички, изключително лесно и удобно е те да бъдат светнати от разстояние, без да бъдат притеснени гостите.

Влагоустойчивото покритие на лампичките, дава възможност да бъдат използвани в среда с повишена влажност. Захранването на батерии с ниско напрежение, позволява лампичките да бъдат потопени във вода, това обаче не важи за контейнера с батериите.

В английския език има един термин “centerpiece”, който на български означава: декорация в средата на масата. Това може да бъде сватбена маса или маса в ресторант, а декорацията  всякаква, светеща или несветеща, от цветя, пера или сухи клонки с висулки.  Показаните в тази статия, са само малка част от възможните примери за такъв вид декорации, в които сме използвали малките микро LED лампички.

На снимката са показани двата вида лампички и дистанционното, разликата в цвета е очевидна. Всеки един от нюансите има своето приложение, постарали сме се да представим и двете в еднакви декорации.

В следващите няколко снимки, LED лампичките са декорирани в цилиндрична стъклена ваза с роза. Контейнера с батериите е поставен на дъното и покрит с желатинови топчета. Жичката с лампичките е разположена хаотично около цветето, като малка част от нея е увита около батериите за да свети между топчетата.


Светеща декорация в стъклена топка пълна с желатинови топчета и роза. Батериите са на дъното, а жичката с микро LED лампичките е измежду топчетата. 


Светеща декорация с малките LED лампички, монтирани в свещник фенер. Лампичките може да бъдат поставени изцяло в свещника или извън него.

Ако имате дълга маса, спокойно лампичките могат да бъдат разположени по нея и декорирани с цветя, клонки или топки, а свещника ще има за цел да скрие батериите.


Използвания свещник перфектно скрива контейнера с батериите, в горната си част. 

Представените примери за светеща декорация, биха могли да се реализират с лампички без дистанционно, но ще е доста трудно да се включват или изключват.

Ако се използват лампички без дистанционно управление, то те ще трябва да се оставят да светят още при реализацията на украсата, но в този случай има вероятност, когато стане тъмно те вече да не светят, което много ще ви разочарова. С помощта на дистанционното управление могат да бъдат включени по всяко време.

Всички лампички имат дистанционно в комплекта, но с едно могат да се управляват всички едновременно. Важно нещо за дистанционното, то е инфрачервено, като при телевизорите, това означава че има обхват и посока, в които може да управлява лампичките. Ако са монтирани в непрозрачен съд или зад плътна преграда, то няма да могат да се управляват с него. Въпреки споменатите ограничения, обхвата на управление е няколко метра при пряка видимост, достатъчно е да се разходите в салона и да "светнете" вашата украса.

Надяваме се че сме успяли да Ви вдъхновим и развихрим вашите фантазии, очаквайте още интересни статии и идеи за атрактивни декорации.

Винаги можете да се свържете с нас, с удоволствие ще споделим опит и идеи с Вас, а може и да направим нещо съвместно. 

Успех!

Етикети

0Коментари

За да напишете коментар е необходимоЛогин